Moderator/ica: Moderatori
Pošto je sada Takili postala vrhunski groomer pa sada može i djeliti savjete o šišanju bichona a od onda nije prošlo ni 6-7 mj-vrlo sam impresionirana. Moje je mišljenje da je svkog bichona vrlo teško ošišati i da je to jedan od najzahtjevnijih pasa što se tiće njege i da treba proći dosta vremena i truda da se bichon dobro ošiša bez obzira na građu - više šišanje ovisi o gustoći dlake, dakle puno je lakše ošišati bichona s gušćom dlakom, nego onog s nježnijom a ja ne znam na kog a se to stalno aludira i dosta mi je toga, dajte tamo uzmite malo na metu jedni druge pa će vam možda biti lakše - a mi se sada isključujemo od bilo kakove diskusije - poteži me za rep .......a nadam se i ostali ....TAKILI je napisao/la:Evo,rekoh da zapocnem ovu temu.Svi mi vlasnci bichona mucimo veeeliku muku kad je njihova frizura u pitanju.Bezbroj puta sam vidjala po Beogradu bichoncice osisane kao pudle.Retko kada ,u stvari nikada nisam videla lepo osisanog bichona...
Ja sama sisam Bennyja,ko vama sisa ljubimce?Da li ste sami pokusali nesto da stricnete?Da li neko moze pohvaliti nekog groomera?
Zelela bih da ovde razmenjujemo fotkice,savete i iskustva,ako nije problem.Nekako mi ova tema zvuci neiscrpno kada smo mi zene i vlasnice bichona u pitanju.
Natrag na Ishrana i njega pasa
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.