linda je napisao/la:Danas sam čitala za uspjehe jednog psa na jednoj izložbi, kad mi je javljeno ovo za Spotty. Kod nas na forumu niko nije padao u nesvjest za uspjeh jednog psa iz našeg kluba, a drugi...to je ono što je i Draženka rekla, moramo NAŠE PSE više reklamirati.
Eto, to je moje mišljenje, i tako ću reagirati za svakog našeg psa. Recimo, uspjeh tvog mladog Edija na CACIB-u Zagreb je prošao samo sa obavijestii i par čestitki, a šta bi drugi rekli da je to njihov pas!!! Forum bi se crvenio od srdaca, poljubaca, cvijeća, i ne znam čega još, pa kad se čestita za uzgojnu dozvolu, možeš misliti za BOB na Zagrebu , i to mladom psu! Zaista moramo VIŠE SAMI CIJENITI NAŠE PSE, i zato ljudi pišite, hvalite se, postavljajte slike na forum, nemojte biti preskromni, OVO SE ĂITA iako nema komentara, vjerujte da znam.
Draga moja Biljo, zaista me je iznenadio ovaj tvoj komentar.
Nisi clanovima ovog Foruma objasnila da ne samo da si citala na jednom Forumu na kojem si vrlo aktivan clan.I sama si cestitala na uspehu naseg psa evo tvoje cestitke:
ĂESTITAM TANJA I BENNY - bravo!!!! Posebno mi je drago da ste pobjedili te Ukrajince, ja ih dobro znam, pokupovali su pse iz svih najvećih uzgajivačnica iz Evrope, ali šta im to vrijedi. Imaju Jitterbop, Hardy-Flap's, Patit Amis, i 2 PaRay-a i još nekog iz Francuske, koliko znam. I onda dođu ovaku misleći da će sve pobjediti, baš mi je drago da ih je Benny oprao!
Budi mi pozdracljena, a i svi clanovo ovog Foruma.